Duális képzés a Tigra Kft-ben

A TIGRA alapítása óta szoros kapcsolatot ápol az egyetemi világgal. Az SZTE-vel már szegedi irodánk 2015-ös megnyitása előtt kapcsolatba léptünk. Ennek a kapcsolatnak egy újabb színtere a részvételünk az Egyetem duális képzési programjában, amelyről itt lehet bővebben tájékozódni.

A TIGRA az elmúlt több mint 20 évben a munkaerőpiacon egyedülálló belső, egyetemi hallgatókra szabott mentorálási programot dolgozott ki, amely teljes mértékben összhangban van a duális képzés céljaival:

  • belső felkészítő kurzusok a cég által használt eszközkészletből
  • folyamatos szakterületi mentorálás senior kollégáink által
  • aktív részvétel folyamatban lévő nemzetközi és hazai projektjeink megvalósításában
  • betanulás az agilis projektmunkába
  • rugalmas és kötetlen munkaidő az egyetemi elfoglaltságokkal összhangban
  • egyéni karrierút tervezése az egyetemi tanulmányok támogatása mellett

Jelentkezés

Ha a fentiek felkeltették érdeklődésed, küldd el fényképes önéletrajzodat a hr@tigra.hu e-mail címre Duális képzés megjelöléssel!

Jelentkezem

Szakmai kihívások, támogató légkör

A TIGRA számára fontos, hogy a kollégák a munkahelyükön is jól érezzék magukat, ezért olyan környezetet teremtünk, ahol folyamatos szakmai kihívásokkal és hasznos, motiváló feladatokkal találkoznak, emellett támogatjuk őket a szakmai fejlődésükben is. Törekszünk arra, hogy a terület legkiválóbbjai dolgozzanak nálunk.

A TIGRA két kollégiumi baráti társaságból alakult, így egy nagyobb „családi” vállalkozásnak volt tekinthető. A folyamatos növekedés ellenére célunk megőrizni a közösség közvetlen/családias hangulatát, befogadó és támogató atmoszféráját.

A TIGRA egy olyan kölcsönös kapcsolaton alapuló munkahely, ahol a kollégák minden esetben számíthatnak a cégre és a cég is számíthat a kollégákra.

Csapatunk

Kiemelkedő szaktudás és 24 év tapasztalat

0

Főállású fejlesztő

0

Mérnök-rendszergazda

0

Tanácsadó-szakértő