Teljes körű rendszerfelügyelet 7/24

Rendszerüzemeltetési üzletág fő profilja a cégek teljes, vagy speciális részterületeinek informatikai üzemeltetése, valamint a biztosított szolgáltatásokkal az informatikai biztonság megteremtése.

Az üzletág sokéves tapasztalatot szerzett, nemzetközi képesítésekkel rendelkező szakembergárdával biztosítja a kiemelkedő szolgáltatási színvonalat.

A szakemberek a projektek során az ügyfelekkel közösen tervezik meg az elvárásokat és ezeknek ismeretében dolgozzák ki az egyedi megoldásokat, amelyek mind üzleti, mind technológiai szempontból a Megrendelő valódi igényeire szabottan támogatják a szervezetet.

uzemeltetes

uzemeltetes2

Rendszerüzemeltetési tevékenység

A folyamatokat kiszolgáló hálózat-rendszer-infrastruktúra hármasa minden modern cég, vállalat működésének műszaki-technológiai alapja.

Ennek fontosságát felismerve alakította ki a TIGRA rendszerüzemeltetési szolgáltatásait.

Cégünk komplex munkát kínál Ügyfelei számára a rendszer megtervezésétől a kiépítésén át annak üzemeltetéséig. A TIGRA szakemberei révén rendelkezik azzal az elméleti és gyakorlati ismerettel, amely nélkülözhetetlen az üzemeltetési szolgáltatások magas szintű elvégzéséhez.

Informatikai biztonsági tevékenység

Az informatikai biztonság egy fogalom, amely tartalmában és formájában összefogja a vállalat egészét. Cégünk megoldásai segítséget nyújtanak abban, hogy fokozzák a biztonságot, a hatékonyságot, az adatok elérhetőségét, valamint támogassák az adatvédelmet.

A TIGRA kiemelten kezeli az informatikai biztonsági kérdéseket. Mindenkor a legstabilabb technológiákat, kizárólag a gyártók által támogatott eljárásokat, jogtiszta termékeket alkalmazza. A cég munkatársai a titoktartási előírásoknak megfelelően kezelik a bizalmas adatokat.

Hálózattervezés és hálózatépítés

Cégünk a hálózati szolgáltatások teljes spektrumát kínálja:

  • irodák, épületek hálózatának tervezése, már meglévők áttervezése, átépítése
  • hálózatok kivitelezése beméréssel, minősítéssel, hálózati aktív elemek telepítése, konfigurálása
  • távoli hálózatok tervezése, kivitelezése
  • tűzfalrendszerek, IDS rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése
  • LAN és WAN menedzsment

Hálózati operációs rendszerek felügyelete

A megrendelő igényeinek megfelelően szakembereink kidolgozzák a szerver hardverkonfigurációját, beszerzik a hardvert és a szoftvert, üzembe helyezik és konfigurálják az eszközöket, telepítik a programot, beállítják, illetve hálózati használatra alkalmassá teszik a munkaállomásokat, kiképezik a felhasználókat.

Garanciavállalások

Adatvédelmi politika

Cégünk az üzemeltetései során átvett, az Ügyfél munkatársaira vonatkozó személyes adatokat az 1992. évi LXIII. törvény értelmében mint adatfeldolgozó, a törvény betartásával kezeli.

Informatikai és adatbiztonság

A munkatársak a titoktartási előírásoknak megfelelően kezelik a bizalmas adatokat.

Minőségbiztosítás

A TIGRA üzemeltetési szolgáltatásai, projektjei minőségi kivitelezését az ISO:9001, ISO:14001 és ISO:27001-es minőségirányítási rendszer eljárásai, igény esetén, szakterületi, független minőségbiztosító cég bevonása garantálja.

üzemletetes3

7/24 rendszerüzemeltetés és biztonság

Keressen minket elérhetőségeinken

Kapcsolat

Referencia partnereink

A Tigra Kft. számos sikeres informatikai projektet valósított meg Ügyfeleink nagy megelégedésére.