rendszerintegráció

Projektmegvalósítás A-Z-ig

Az információtechnológia fejlődésével megnövekedett az igény az informatikai és technológiai beszerzések integrált rendszerben történő szállítása iránt.

A TIGRA számos projektben fővállalkozás jellegű rendszerintegrációs tevékenységet végez Ügyfeleinél.

Piacismeretének, szakmai tapasztalatának, kiváló projektmenedzsereinek és széles alvállalkozói hálózatának köszönhetően képes hónapokig vagy akár évekig sikeresen összefogni és felelősen koordinálni a beszállítók, technológiai partnerek, fejlesztők és egyéb alvállalkozók munkáját.

Egységes informatikai környezet

A rendszerintegrációs üzletág lehetővé teszi az Ügyfelek számára, hogy a vállalatoknál és intézményeknél egységes informatikai környezet alakuljon ki, mivel a TIGRA komplett informatikai megoldásokat tervez és vezet be.

A projektek célja, hogy megteremtsék az Ügyfeleknél a kívánt minőségű informatikai szolgáltatásokhoz a megfelelő és leghatékonyabban működő hardver-, szoftver- és szolgátatásmenedzsment-infrastruktúrát.

Széles körű szakmai tapasztalat

A TIGRA több mint 600 főállású szakembergárdájával, valamint széles partnerhálózatával képes a számos terméket és technológiát magába foglaló komplex feladatok elvégzésére, olyan egyedi megoldások kidolgozására, melyek mind üzleti, mind technológiai szempontból az Ügyfél valódi igényeire szabottan támogatják a szervezetet.

Kapcsolat

referencia partnereink

A Tigra Kft. számos sikeres informatikai projektet valósított meg Ügyfeleink nagy megelégedésére.