Biztosítsa vállalkozása felhő-alapú vagy telepített működését, a kritikus veszélyforrások gyors kivizsgálását és rangsorolását célzó láthatósági és biztonsági analitikával.

Korunk valósága, hogy egyre fejlettebb és tartósabb kiberbiztonsági fenyegetéseknek vagyunk kitéve. A számtalan incidens megszűrése óriási erőfeszítést kíván a biztonsági elemzőktől.

Az IBM Security® QRadar® SIEM a hagyományos naplófájlok mellett gépi tanulást és felhasználói magatartáselemzést is alkalmaz a hálózati forgalomra, így az elemzők pontosabb, kontextusba helyezett és rangsorolt riasztásokat kapnak.

A QRadar SIEM a fenyegetések felismerését még intelligensebb módon végzi, így Ön gyorsabban orvosolhatja a problémát az eredményes működés fenntartása mellett.

Miért válassza a QRadar SIEM terméket?

A QRadar SIEM termékkel kimagasló eredményeket érhet el.

További eredményekért tekintse át a Forrester által végzett gazdasági összhatás-vizsgálatot: KLIKK:

 

14 000+

Az elemzők 3 év alatt több mint 14 ezer órányi munkát spóroltak meg a fals pozitív eredmények azonosításán

90%+

Az elemzők 90%-os csökkenést tapasztaltak az incidensek kivizsgálásával töltött időben

60%

60%-kal csökkent a jelentős biztonsági incidensek előfordulásának kockázata.

QRadar SIEM vagy Splunk: melyiket válasszam?

Tekintse át a versenytárs termékkel végzett összehasonlító elemzést és találja meg a leginkább testhez álló megoldást: ITT

Előnyök:

Csak a lényeges riasztásokra koncentrál, így még gyorsabb a fenyegetésekre adott reakció

 • Közel valós idejű analitika segítségével intelligens módon vizsgálja és rangsorolja a nagy pontosságú riasztásokat a kockázat hitelessége, relevanciája és súlyossága alapján.

Belső veszélyforrások és kockázatos felhasználói magatartások azonosítása

 • A gépi tanuláson alapuló analitika az anomáliákat potenciális fenyegető tényezőként azonosítja az egyéni tevékenységhez és az azonos szintű felhasználói csoport esetében tanult referencia magatartáshoz képest.

Beépített NDR a hálózati tevékenységek felügyeletére

 • A QRadar SIEM a hálózaton áramló kulcsfontosságú adatok figyelése révén kiegészíti a hagyományos naplóadatokat, ezzel bővíti az Ön védelmének hatókörét.

SIEM opciók:

 • IBM Security® QRadar® SIEM (SaaS)

Öné lehet a QRadar SIEM valamennyi előnye anélkül, hogy hardver- és szoftvereszközökbe kellene beruháznia.

Árazási lehetőségek megtekintése

 

 • IBM Security® QRadar® Suite (szoftver licenc)

Licenc a lehetőségeket tartalmazó teljes csomag rugalmas eléréséhez.

Árazási lehetőségek megtekintése

Funkciók:

Hálózati észlelés és válaszadás (NDR)

A támogatott külső adatáramlási protokollok segítségével még részletesebb képet alkot az Ön hálózatának biztonságáról.
Ezenkívül, több mint 450 eszköztámogató modulhoz (DSM) és több mint 370 alkalmazáshoz rendelkezik hozzáféréssel, így a vállalat teljes környezetében képes a tevékenységek észlelésére.

Tekintse meg, hogy miként segít a QRadar a szabályoknak való megfelelésben

Felhasználói magatartáselemzés (UBA)

Az UBA mélyebb betekintést ad a belső veszélyforrásokba, a gyanús magatartások felismerése, a kockázatos felhasználók gyors azonosítása és a lényeges ismeretek generálása céljából.
A gépi tanuláson alapuló analitika azonosítja a gyanús felhasználói magatartást és összesített rangsorolást ad az adott környezetben lévő felhasználókról.

További tudnivalók:

 

 • Veszélyforrás-felderítés
  Az X-Force® Threat Intelligence platformról, valamint az egyéb, fenyegetéselhárító forrásokból származó, legfrissebb kártevő IP-címek, URL-címek és kártevő szoftverek fájlkivonatai segítenek a veszélyforrások gyors felkutatásában. Összetett algoritmusok kiszámítják a riasztás rangsorolására alkalmas nagyságrendi pontszámot, így Ön a legkritikusabb kockázatokra összpontosíthat először.

További tudnivalók:

 • Fejlett veszélyforrások észlelése
  A fejlett veszélyforrásokra való válaszadás erőforrás- és időigényes, valamint időérzékeny folyamat. Termékünk láthatóság és mesterséges intelligencia segítségével felgyorsítsa az észlelést.

A fejlett veszélyforrások észlelésével kapcsolatos további tudnivalók:

 • Veszélyforrások felkutatása
  Átfogó felderítést biztosít és a diszparát adathalmazok mozgósításával segít az elemzőknek a kiberfenyegetések felkutatásában.

Nézze meg, hogyan működik a veszélyforrások felkutatása:

 • Zsarolóvírusok
  A zsarolóvírusok által intézett gyors támadások még gyorsabb reakciót kívánnak. Mivel a támadók egyre gyorsabban mozognak, a szervezeteknek proaktív, fenyegetésvezérelt kiberbiztonsági megközelítést kell alkalmazniuk.

Ismerje meg a zsarolóvírusokat:

 • Megfelelés
  Termékünk igazolást és megfelelőségi nyilatkozatot ad a vonatkozó szabályozási előírásoknak és az adott környezetre vonatkozó belső auditoknak való megfelelésről.

Tekintse meg, hogy miként segít a QRadar a szabályoknak való megfelelésben

Ügyfeleink mondták:

Mohawk College

„Olyan eszközt szerettünk volna, amelynek egyszerű a használata, és amelynél a felhasználók komolyabb képzés nélkül is képesek keresgélni az adatok között mind az eseménynaplók megtekintése, mind pedig a hálózati adatforgalom elemzése érdekében” – Andrew Frank, a Mohawk College IT biztonsági szolgálatának vezetője.”

Cargills Bank

„Egy hét leforgása alatt sikerült elindítanunk az IBM QRadar SIEM szolgáltatást, a QRadar Advisor platform felállításához és futtatásához pedig mindössze egyetlen napra volt szükség” – Ramprasath R, a Secbounty Services alapítója és igazgatója.”

ANDRITZ

„Az IBM pontosan azt nyújtotta, amit vártunk. Nagyon rugalmasak voltak. Figyeltek az igényeinkre, és a megfelelő megoldással álltak elő.” – Thomas Strieder, az ANDRITZ IT biztonsági és műveleti szolgáltatásaiért felelős, vállalatcsoporti alelnöke.”

Bővebb információt az IBM Security QRadar termékről a gyártó weboldalán talál: KLIKK

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, keressen bennünket bizalommal: itb@tigra.hu