A TIGRA AZ EGRI VÍZILABDA KLUB ÚJ NÉVADÓ FŐSZPONZORA

A TIGRA AZ EGRI VÍZILABDA KLUB ÚJ NÉVADÓ FŐSZPONZORA

A száz százalékban magyar tulajdonú TIGRA Informatikai Csoport az Egri Vizilabda Klub új névadó főszponzora. Az Egri Vízilabda Kft. és az Egri Vízilabda Klub által működtetett összes csapat elnevezése TIGRA-ZF-EGER lesz, az új támogatóval 2022 végéig tartó megállapodást írt alá a klub. A biztos anyagi háttér mellett nagyobb teret kaphat az utánpótlás nevelése, ez pedig a hosszútávú sikeresség alapját jelentheti.


A TIGRA Informatikai Csoport az Egri Vizilabda Klub új névadó főszponzora – a megállapodás létrejöttét közös sajtótájékoztatón jelentette be Szécsi Zoltán a klub elnöke és Vertán György a TIGRA ügyvezető-tulajdonosa Egerben szerdán. A megegyezés értelmében az Egri Vízilabda Kft. és az Egri Vízilabda Klub által működtetett összes csapat elnevezése TIGRA-ZF-EGER lesz a jövőben.

A biztos anyagi háttér jelenti eredményeink zálogát, ezért külön öröm, hogy 2022. december 31-ig szóló időtartamra sikerült megállapodnunk – hangsúlyozta Szécsi Zoltán. Az egri klub elnöke külön megköszönte a ZF Hungária Kft. segítségét, amely sokáig egyedüli mecénásként emelte az élmezőnybe az egri vízilabdát, most pedig átengedte a főszponzori első helyet a TIGRA Kft.-nek.

Az új névadó főszponzor megjelenése új szakmai koncepció bevezetését is lehetővé teszi. A Benedek Tibor által felépített modell mintájára a jövőben a TIGRA-ZF-EGER csapatainak is az utánpótlás tehetségek kibontakoztatása áll a célkeresztjében. Hisszük, hogy a hosszútávú sikeresség alapját a saját nevelésű, klubhoz kötődő játékosok képezik – jelentette ki Szécsi Zoltán, hozzátéve. A cél az, hogy a minél közelebbi jövőben minél több egri nevelésű olimpiai bajnokot köszönthessünk a Dobó téren – húzta alá a klubelnök.

utánpótlásnevelést előtérbe helyező program nem csupán az élsport sikereit támogatja, de még fontosabb a város, az itt élők sportéletében betöltött szerepe – emelte ki Dr. Nyitrai Zsolt  Eger országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón. A sportnak jelentős a szerepe a közösségek formálásában, de még fontosabb az egészség megőrzésében, a fiatalok nevelésében, hiszen kitartásra, elkötelezettségre nevel, fegyelmet és csapatmunkát tanít – indokolta a képviselő, hogy miért állt azonnal a kezdeményezés mellé és segített megtalálni a támogató partnert az elképzelés megvalósításához. Mint mondta, az egri úszás és vízilabda – már csak a 110 éves hagyományai miatt is – megérdemli a kiemelt támogatást, hiszen generációkat tanított meg a sport, a mozgás szeretetére.

„A vízilabda Magyarország egyik kedvenc, hagyományosan elképesztő sikereket és meghatározó élményeket nyújtó sportága, így nem volt nehéz a választás: egy ilyen sportágban érdemes névadó szponzornak lenni. Főleg egy ilyen törekvő, újra bizonyítani akaró csapaténak, ahol már a múlt eredményeire támaszkodhatunk és a jövő sikereinek együtt örülhetünk majd. Megtiszteltetés számunkra, hogy egy 110 éves sportegyesületet támogathatunk. Bízunk benne, hogy ezzel mi is hozzá tudunk járulni az elkövetkező évek egri és hazai sportsikereihez” – szögezte le Vertán György. Az ügyvezető-tulajdonos szerint az, hogy a TIGRA névadó szponzor nem csak azzal az előnnyel jár, hogy a társaság meg tudja mutatni önmagát, de óriási felelősséget is jelent. Egy névadó szponzor ugyanis folyamatosan ott kell álljon a választott csapata mellett, hiszen éppen arra tesz ígéretet, hogy jóban és rosszban is ott lesz, számíthatnak rá függetlenül attól, hogy miként alakulnak a mérkőzések eredményei – tette hozzá.

A TIGRA Informatikai Csoport 25 éve van jelen a hazai és a nemzetközi IT piacon. A száz százalékban magyar tulajdonú és alapítása óta változatlan tulajdonosi összetételű cégcsoport 550

munkatársat foglalkoztat, éves árbevétele eléri a 15 milliárd forintot. A vállalkozás kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatós

ágra és a társadalmi felelősségvállalásra. CSR tevékenysége mellett fontos számára a kultúra és a sport támogatása is. A társaság saját sportegyesülettel is rendelkezik, különösen büszkék arra a dolgozók, hogy többször megnyerték a Fut a cég országos versenyt.

 

A Mokka vendégei Szécsi Zoltán az Egri Vízilabda Klub elnöke és Vertán György, a TIGRA Informatikai Csoport ügyvezető-tulajdonosa

https://tv2play.hu/mokka/uj-nevado-szponzora-van-az-egri-vizilabda-klubnak